2009. március 26., csütörtök

Üzenet minden ,,gyöngyözőnek"!

Hosszú órák óta a neten lógók. Minden blog - ékszer - maga a csoda. Teljesen belezavarodtam a nézelődésbe! Nagyon sok mindent meg szeretnék fűzni. Az én kezeim között lassan alakulnak az ékszerek, de most új erőre kapok, és napokig csak fűzni fogok. Mindenkinek üzenem, hogy az alkotások, művésziek, csodálatosak.... és nem igazán találok rájuk megfelelő jelzőt. Teljesen elámulok, hogy miket csináltak.... és még amit nem láttam! Húúú! A bőség zavarában szenvedek. Nekiülök az alkotásnak, mert fűzni legalább annyira szeretek, mint mások munkáiban gyöngyörködni. A blogok nézegetése inspirál, kész káosz van a fejemben, annyira szeretném megfűzni mindet. De persze vannak korlátaim. Itt Egerben, sajnos nincsenek csak keleti gyöngyök amiket át kell válogatnom, és még akkor sem az igaziak. Pestre csak ritkán jutok fel és akkor sem kapok meg mindent, és na persze az anyagi korlátaim is végesek. Utóiratként! Gratulálok mindenkinek! és köszönöm, hogy ilyen csodákat nézegethetek nap mint nap!

4 megjegyzés:

Hermike írta...

Szia:-)
Nme tudom, h ez akék nyaki milyen gyöngyből lett, de nagyon tuti:-)))
Én is vidéki vagyok, itt is más a gyöngy helyzet, mint pl Pesten...
De, itt nem akarok senkit megbántani,-kiemelni- ha emailezünk, megírom, h én honnan szoktam rendelni, nagyon nagyon jó áron:-)
Írj:-)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

A bőség zavara ismerős fogalom számomra is. Az ember fejében kavarognak a minták és képek.

Nagyon sok bonyolultnak tűnő darabról kiderül, hogy tulajdonképpen egyszerű (de ezt persze másnak nem kell tudnia!)

További jó gyöngyözést kívánok és azért érdemes felruccanni egy kis bevásárló körútra végigjárva a legjobb helyeket és készletet gyűjteni az 'ínséges időkre'.
Üdvözlettel: Tündrüs

Hermann Ildikó írta...

Szia kedves Orzsu! Köszönöm a látogatásodat, nézz be hozzám gyakran. Ha segíthetek valamiben, szólj bátran. Egyetértek az előző hozzámszólóval, néha gyere Pestre és keresd meg a gyöngyös boltokat pl. fantasztikus Gyöngyboxot, és gyűjtögess!

Kriszta írta...

Drága Orzsu,

Örülök hogy csatlakoztál a gyöngyitiszesek táborához :) Egyszer eltekertem Egerbe Pestről, életem egyik legszebb emléke, és Eger csodaszép város, jó lehet ott élni.

Nekem is szólhatsz bátran ha gyöngyökre van szükséged, de a Gyöngyszigetet bátran merem ajánlani, Orsitól tudsz postai úton is rendelni, és biztonságosan ér oda a kincses csomag.

Jó fűzgélést, remélem egyszer személyesen is találkozunk!

Kriszta